diş beyazlatma devlet hastanesi No Further a Mystery

Wiki Article



Sararma ya da kahverengi görünüme doğru ilerleyen durum insanın hem kendisinde hem de etrafında sorun oluşturmaya başlar. Dişlerin estetik açıdan sağlıklı ve güzel görünüme ulaşması için yapılan işlem rengini beyazlatma veya beyaza yakınlaştırma olduğu bilinmektedir.

Diş beyazlatma işlemi ya diş parlatma işlemi, diş hekimi tarafından gerçekleştirilen bir işlemdir. En etkili diş beyazlatma yönteminin hangisi olacağı kişinin mevcut ağız ve diş yapısına bağlı olarak değişir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortalarını karşılaştırın, teklif alın!

Bu madde dişlerde oluşan lekelerin kısa bir süre içerisinde ağartıyor ve lekeleri giderek dişleri beyazlaştırıyor. Diş kalemi, kolay kullanımı, erişiminin kolay olması ve diğer diş beyazlatma yöntemlerine göre daha uygun fiyatlarda satışa sunulması nedeniyle günümüzde sıklıkla başvurulan bir yöntem haline gelmiştir.

Tecrübeli bir diş hekiminin ellerinde uygulanan bleaching işleminin dişlere zararı yoktur. Diş beyazlatma, hastanın dişlerinin dış yüzeyine yapılacak olan işlemi kapsayan bir tedavidir.

Ev tipi beyazlatma yöntemini tercih edenler gece saatlerinde diş plaklarını takıyor. Bu sayede hem iş hayatlarının hem de sosyal yaşantılarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilebiliyor.

Diş Yapısı: Doğar doğmaz her diş bembeyaz olacak diye bir kural yoktur. Bazı dişler yapıları gereği daha sarımtırak bir tonda olabilir. Kişi kahve ya da sigara gibi dişte renk değişimine neden olan ürünleri tüketmiyor olsa da dişleri kendi doğası gereği sarı olabilir.

bu madde dişlerde meydana gelen lekelerin ağarmasına kısa bir zaman diliminde ise lekelerin kaybolmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda diş beyazlatma kaleminin taşınması kolay olduğu için her diş beyazlatma ürünleri an elinizin altında bulundurabilirsiniz.

Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak sizlere sunduğumuz beyazlatma işleminden yararlanabilirsiniz. Üsküdar diş beyazlatma uygulaması sayesinde hayalinizdeki beyaz dişlere en kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Ağız bakımı: Doktorunuzun verdiği talimatlar doğrultusunda ağız bakımını düzenli olarak yapmalısınız.

Kişilerin ağız ve diş gelişimi genellikle on sekiz yaşına kadar devam eder. Hormon metabolizmasının gelişimi de genellikle bu süreyi bulur. Diş beyazlatma işlemi için kişinin on sekiz yaşını doldurması beklenir.

Diş beyazlatma kalemini kullanılacak olan bireyler ilk olarak diş hekimlerine başvurarak kalemi kullanıp kullanamayacağı hakkında bilgi almaları gerekir. Diş hekimleri Ağız ve Diş sağlığımızı kontrol ederek sizlere bu konu hakkında bilgi verecektir.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Defne yaprağını ezerek toz haline getirin ve portakal kabuğu rendesi ile karıştırarak macun kıvamına diş beyazlatma seti getirin. Diş fileırçanızı karışıma batırarak five dakika boyunca fırçalayın. Bu uygulamayı haftada bir kez uygulayın.

Report this wiki page